закрити

Нарощене волосся і завивка

В першу чергу нарощування волосся викликає асоціацію довгого, але прямого волосся. Рідко хто буде асоціювати нарощене волосся з хвилястими або кучерявим волоссям. Тому назріло таке цікаве питання: «Чи можна завивати нарощене волосся?». Це питання буде актуальне рано чи пізно багатьом власницям довгих нарощених волосся. Також цим питанням перед нарощуванням цікавляться клієнтки студії Олександри Андрєєвої, адже у кого довге волосся, але пряме, завжди існує спокуса мати хвилясте.

Виявляється, це можна робити, якщо врахувати ряд вимог. Наприклад, найнадійніше завивку робити, якщо нарощувалися слов’янські пасма, оскільки вони самі стійкі до хімічного впливу. Слов’янськие волосся переживе будь-які випробування і труднощі, тому і за вартістю воно завжди дорожче. Звичайно, не останню роль в процесі завивки грає професіоналізм, досвід і набуті в цьому навички майстра. Тому до його вибору потрібно підходити з особливою ретельністю. Якщо в процесі завивки використовується спеціальна технологія, професійні та високоякісні засоби, а також беруть участь золоті руки майстра, то волоссю і зокрема нарощені пасмам, не грозить ніякої шкоди. Адже, якщо розібратися, то нарощені пасма – це точно таке ж натуральне волосся, як і те, яким вас обдарувала природа, тому і укладається аналогічно.

У разі завивки волосся з нарощеними локонами слід дотримуватися деяких запобіжних заходів, щоб отримати той результат, на який ви так сподіваєтеся. Ці правила хоч і елементарні, проте їх незнання може мати небажані наслідки.

  • Ні в якому разі не намагайтеся зробити хімічну завивку на нарощене волосся в домашніх умовах самостійно. Краще звернутися до майстра, який підкаже і зробить все таким чином, щоб локони вийшли красивими, рівними і головне щадним шляхом.
  • Під час укладок гарячим феном, потрібно уникати попадання гарячого потоку безпосередньо на капсули або стрічок – місцях кріплення рідних і нарощуваних волосся. Також краще уникати потрапляння гелю або інших засобів укладання в перераховані місця.
  • Якщо ви вирішили скористатися накручуванням кінчиків локонів на термічні бігуді, то не потрібно залишати їх на тривалий час на голові. І мова тут йде зовсім не про термічний вплив. Справа в тому, що бігуді – це велике навантаження на нарощене волосся і краще не ризикувати, особливо якщо нарощування проводилося на коротку довжину.

Як і в разі нарощування свого волосся, також і при нарощених пасмах, слід пам’ятати, що завивка пересушує волосся, в одних випадках більше, в інших менше, але в будь-якому випадку цей ефект спостерігається. Воно може ставати тьмяним, млявим і дуже сильно плутатися. До цього потрібно бути готовою, оскільки це тягне за собою більш ретельний догляд. Якщо ви до цього готові, то тоді немає перешкод мати гарні і розкішні локони.