закрити

Догляд за волоссям в домашніх умовах

Кожна дівчина мріє мати гарне, доглянуте і здорове волосся. Адже густа шевелюра завжди привертає увагу оточуючих, особливо чоловіків. Як не дивно, гарне волосся – це результат щоденного домашнього догляду за ним, а не просто подарунок природи або похід в салон один раз на місяць.

У наш час настільки насичений ритм життя, що волосся страждає від незбалансованого харчування, ультрафіолетових променів, забрудненого повітря, сушки феном і всіляких фарбувань. Але при правильно підібраному комплексі процедур по догляду, Ваше волосся буде шовковистим і блискучим.

Миття волосся – один з найпростіших способів по догляду. Правильно мити волосся в теплій воді, а обполіскувати трохи прохолодною. Найкраще, що Ви можете подарувати волоссю – це відповідний шампунь. Його потрібно обирати виходячи з типу і структури волосся. Після промивання волосся шампунем наносять бальзам-ополіскувач або кондиціонер для кращого розчісування. На завершальному етапі роблять маску для волосся.

Правильно підібраний гребінець для волосся не травмує шкіру голови і структуру волосся. Зупиніть свій вибір на гребінці з натуральних матеріалів, наприклад, дерева або щітки зі свинячої щетини. Металеві гребінці протипоказані для догляду за волоссям.

Штучний термічний вплив від фену, плойки або термічних бігудей сильно шкодить волоссю, робить їх сухими і ламкими. Найкращим рішенням буде натуральне висихання без стороннього впливу. Але коли сильно поспішаєш просто неможливо уявити собі укладку без використання фену. В такому випадку необхідно наносити засоби термічного захисту або перейти на сушку холодним повітрям.

Стрижка кінчиків, щоб вони не сіклися і не ламалися, навіть при відрощуванні волосся, піде тільки на користь. Адже кінчики першими реагують на негативні впливи: погоду, тертя об одяг і розчісування.

Правильне харчування. Здорова їжа позитивно впливає не тільки на волосся, але і на весь організм. Від вживання натуральної їжі поліпшується структура волосся і, як наслідок, зовнішній вигляд. Зведіть до мінімуму жирну їжу, солодощі і газовані напої. Пийте більше чистої води і результат буде помітним вже через пару тижнів.

Захист від кліматичних впливів дуже важливий компонент догляду, особливо в холодну пору. Взимку волосся потрібно ховати під капюшон або шапку, щоб запобігти промерзанню, а у вітряну погоду заплітати їх в косу і ховати під шарф. Тоді волосся буде менше плутатись і випадати.

Маски роблять живильну дію на волосся. Наприклад, медова маска насичує волосся вітамінами, а після кефірної маски волосся стає м’яким і зволоженим.

Абсолютне щастя для волосся подарує салон Олександра Андрєєва Студіо, майстри якого знають всі тонкощі правильного догляду за волоссям і зможуть надати їм силу і здоровий зовнішній вигляд, а Вам гарантований гарний настрій на весь день.