закрити

Особливості догляду за нарощеним волоссям

Знайти потрібного майстра вам вдалося досить швидко для нарощування волосся в Києві, адже ви вже зайшли за вірною адресою. І стиліст Олександра Андрєєва зробить це на високопрофесійному рівні, не займаючи занадто багато вашого дорогоцінного часу. А ось, що стосується особливостей догляду, то тут потрібно знати деякі нюанси, якщо не хочете, щоб воно швидко ушкоджувалося. Як мити нарощене волосся? Які засоби догляду вибрати? Як сушити і укладати? Всі ці питання цікавлять дівчат і жінок перед тим, як вони скористаються послугою з нарощування волосся.

Майстер звичайно робить все можливе, що від нього залежить, щоб нарощене волосся стали справжньою окрасою дівчини, проте від домашнього догляду теж багато чого залежить. Періодичність миття визначається відповідно до типу вашого натурального волосся. Мити волосся потрібно безфосфатними шампунями або підібрати спеціальний засіб, який не буде розм’якшувати капсули. Потрібно пам’ятати, що милити волосся шампунем потрібно акуратно по всій довжині, а не збивати в купу нагорі. Закидати голову від низу до верху з мокрим волоссям не варто, оскільки це може призвести до травмування капсул. Волосся краще мити під проточною водою, ніяких відмочувань або тривалого тримання в ванні, для цього їх краще заколоти. Адже в даному випадку буде виступати в якості розчинника. Також не завадить застосування масок, бальзамів, але краще шукати спеціальні для нарощеного волосся.

Не менш важливим етапом є сушка і укладка нарощеного волосся. Використовувати потрібно той фен, який має холодний, теплий і гарячий режими. Направляти на волосся потрібно поперемінно то холодних потік повітря, то теплий. Ні в якому разі не потрібно проводити експерименти з гарячим повітрям. Ну а взагалі, то немає нічого кращого, ніж натуральне висихання. Після миття трохи просушити кінчики рушником і залишити для природної сушки. Це завжди найкращий варіант і для вашого натурального, і для нарощеного волосся. Розчісувати нарощене волосся краще гребінцем з рідкісним розташуванням зубчиків, на кінчиках яких немає кульок. Починати краще з кінчиків і поступово підніматися вгору, намагаючись не зачіпати місця з’єднання волосся.

Що стосується укладки, то дуже обережно потрібно застосовувати плойку і праску, уникати їх використання в місцях кріплення капсули з волоссям. Для фіксації використовуються тільки ті засоби, PH яких нейтральне. Якщо ви задумали складну укладку (в Києві), то краще не ризикувати і звернутися до майстра. Теж саме стосується і фарбування волосся, якщо ви захотіли змінити колір після нарощування. Найоптимальнішим буде фарбування до нарощування. Фарби вибирають з мінімально можливим відсотком окислювача.

Спати потрібно з зібраними в не дуже тугу косу волоссям, щоб попередити заплутування волосся. Також не радять лягати спати з вологим волоссям. Періодичність корекції в більшості випадків становить раз в 2-3 місяці.