закрити

Стригти чубок чи не варто?

Для зміни іміджу зовсім не варто шукати кардинальних змін, міняти свій гардероб, все набагато простіше. Вас буде тяжко пізнати, навіть в тому випадку, якщо ви зважитеся постригти чубок. Здавалося б такий невеличкий елемент зачіски, але здатний багато чого змінити в зовнішності. Звичайно, якщо ви прийшли в студії Олександри Андрєєвої і захотіли порадитися з професіоналом, то тут вам дадуть з великою ймовірністю професійну і ствердну відповідь. Однак, якщо рішення приймається до походу в салон, то перед тим, як стригти волосся ви повинні знати кілька нюансів про вплив чубчика на зовнішність. Чубчиком можна заховати недоліки, але можна, при неправильному підході, і навпаки виділити їх. Зазвичай, коли дівчина приймає рішення до відвідування стиліста, воно залишається настільки твердим, що переконати буває складно навіть професіоналу. Хоча це теж варіант, спробувати на практиці, як це буде, і отримати свій особистий досвід. Якщо не сподобається, то цього досвіду більше не повториться.

Перше, що відомо напевно всім, – це ефект омолодження. Дійсно, чубчик здатен скинути парочку років візуально, якщо він при цьому не виглядає безглуздо в вашому випадку. Щодо чубчика можуть не переживати власниці овального обличчя, їм йдуть практично всі його різновиди. А ось з обережністю вибирати або навіть уникати чубок повинні круглолиці дівчата.

Якщо хочеться поменше експериментів, то можна використовувати косий чубок як компроміс, оскільки він багато кому підходить. Якщо у вас обличчя з ледь примітними рисами, то потрібно відмовитися від довгого або густого чубчика, оскільки вся увага буде тепер йти з обличчя на чубок. Для вузького обличчя дуже до речі буде широкий чубчик, таким чином гармонізуючи овал. За допомогою рідкого чубчика можна врівноважити важке підборіддя або інші недоліки нижньої частини обличчя.

Тепер, що стосується довгого і великого носа. У більшості випадків чубчик буде їх порятунком, тільки уникати потрібно короткого. Довгий густий, і не дуже чубчик, разом з пишною зачіскою знизять до мінімуму сприйняття довгого носа, він просто не буде кидатися в очі. Аналогічний підхід застосовується і в разі великого носа.

Власницям маленького носа краще відмовитися від чубчика, винятки є, якщо чубчик робиться з каре або короткими стрижками. Але в більшості випадків, для маленьких носиків ідеальні варіант – локони. Також про чубчик краще не думати всім, у кого широкий ніс. Низький лоб відмінно маскується рідкісної чубчиком до брів, а надто високий лоб здатен приховати густий чубчик.

Начебто вся теорія і перераховані поради зрозумілі, але як побачити себе з тим чи іншим чубчиком перед тим, як зважитися на стрижку волосся (Київ)? Відповідь є і на це. У віртуальному світі повно програм, які дозволяють приміряти будь-яку зачіску і колір до вашого обличчя. Для цього потрібно завантажити своє фото, бажано з підібраними волоссям, щоб обличчя було максимально відкритим. І вуаля, одним натисканням кнопочки ви змінює один образ до іншого.